HÍREK

A gépjármű vásárlás területén az ügynökök a bankok-, lízingcégek arcai, ők közvetítenek köztünk és jobbára velük vagyunk csak kapcsolatban, ők segítenek, látnak el minket információval. Azonban egyáltalán nem mindegy, ki adja nekünk ezt a közvetítői szolgáltatást.
Több, az autóhiteleket és az ingatlanfedezetes hiteleket érintő változás történt 2010 óta. Ha mostanában tervezi új vagy használtautó vásárlását és hitelt venne fel, javasolt átnéznie a megváltozott szabályokat, mielőtt a célegyenesben éri meglepetésként, hiszen anyagilag nem mindegy hogyan tervezhet.
Más szóval fedezeti hitel (gyors hitel). Mivel ennél a hitelfajtánál csak magára a tulajdonosra van szükség (eladóra nem), így csupán minimális idő alatt, akár 3-5 munkanap alatt pénzhez juthat az ügyfél. Mire is van szükség? Egy megfelelő gépjárműre (fedezetként).
Az autóhitel feltételeinek megismeréséhet nyújthat segítséget a következő leírás nemcsak magánszemélyeknek, hanem cégeknek is. Az egyes finanszírozási formákhoz más-más feltételek tartoznak. Mielőtt belevágnánk egy autóhitelbe, érdemes mérlegelni, hogy milyen konstrukciót válasszunk hozzá. A leírás segítséget nyúlt abban is, hogy mik szükségesek a hitel / lízing elbírálásához.
A pénzügyi Békéltető Testület határozataiból kiderül, hogy évekig kell még fizetniük azoknak az autóhiteleseknek, akiknek a bank elvette az autóját. Történtek ezzel kapcsolatban egyezkedések a bankokkal, aminek az eredménye az lett, hogy elengedték az adósoknak az extra költségeket, és engedték, hogy kedvezőbb, vagy kamatmentes legyen a tartozás.
Egy gépjárművásárlásnál célszerű minden egyes lépést alaposon körbe járni, átgondolni, hogy nehogy bajba kerüljünk, ha bármilyen okból kifolyólag megváltoznak életkörülményeink.
Mindazokkal szeretném megosztani tapasztalataimat, akik szeretnének hitelre gépjárművet vásárolni, de a kevés a jövedelmük. A feleségemmel szerettünk volna venni egy autót. Egy ismerősünk pont árulta a sajátját, ami már egyébként is régóta tetszett nekünk. Úgy határoztunk, hogy megvásároljuk tőle.
A HU-GO névre keresztelt e-útdíj rendszerben, július 1-jével, két különböző módon vallhatjuk be az útdíj megtételét. Az egyik módszer az (EETS) irányelveinek megfelelő fedélzeti eszköz, az Európai Elektronikus Útdíj szolgáltatás, a másik pedig az előre megváltott viszonylati „szakasz” jegy.
Az autóhitel felvételének első lépése minden esetben az, hogy kiválasszuk a számunkra minden szempontból tökéletesen megfelelő gépjárművet. Ha megszületett az elhatározás, hogy autót szeretnénk vásárolni, akkor nem árt beleásni magunkat tüzetesen e témába, hiszem nagyon sok befolyásoló tényezővel, sok érv szól majd az adott kategóriájú autó mellett és ellen, kívül és belül, motorikusan és kényelmileg.
Ha autót szeretne vásárolni, de nem rendelkezik a megfelelő tőkével hozzá, van megoldás. Számos hitelintézet tud segítséget nyújtani ebben. Van lehetőség akár új, akár használt gépjármű vásárlására. Önnek nincs más dolga, csak kiválasztani a megfelelő, számára legszimpatikusabb járművet, viszont annak meg kell felelnie a finanszírozási feltételeknek.
Ha autóhitelt szeretne felvenni, érdemes körülnézni, hogy melyik bankot választja. Hiszen a feltételek régiónként és fiókonként is változhatnak. Sokan választják a Merkantil Bankot, amely gyors és akadálymentes ügyintézést kínál, megfelelő szakemberek segítségével.
Intézze nálunk gépjármű hitelét: személyautó, motorkerékpár, kishaszongépjármű finanszírozás egy helyen. Az autóhitel ügyintézés gyors és egyszerű. Lássuk részleteiben!
Igen. Ha Ön saját vállalkozással rendelkezik, és a cég nevén van gépjármű, akkor bizonyos finanszírozóknál tud rá felvenni gyorskölcsönt, más néven visszlízinget. A hitelkérelmi folyamat nem túl bonyolult, és viszonylag rövid idő alatt pénzhez tud jutni. Az interneten, számos oldalon lehet találni autóhitel kalkulátorokat, amelynek segítségével megkönnyíthető a tájékozódás.
Magyarországon évente kevés motort vásárolnak az emberek. Ennek természetesen egyik fő oka, hogy nincs rá elég fedezetük. Ilyen esetekben fordulhatunk különféle finanszírozó cégekhez, s így megvehetjük akár álmaink motorját.
Ha valaki kölcsönt szeretne felvenni, nagyon át kell gondolnia, mi az az összeg, amit még kockázat nélkül bevállalhat. Nem biztos, hogy jó ötlet autó esetében a hitelt hosszú futamidőre felvenni. Igaz, a törlesztőrészlet jóval kedvezőbb ebben az esetben, viszont gépkocsink értéke rohamosan csökken, főleg fiatal és új járművek esetén.
PSZÁF által a túlzott eladósodottság elkerülésének érdekében hozott szabályok, illetve korlátozások azt eredményezték, hogy manapság 10 ügyfélből 5-nél kezes bevonását kérik a finanszírozók.
Érdekes, és elképesztő adatnak minősül, hogy 2008-hoz képest 2009-re megháromszorozódott a banki visszavett autók száma. Ez egybe esik a banki válság kezdetével, a svájci frank árfolyamának óriási növekedésével, és ezekkel párhuzamosan sokan vesztették el állásukat és ez által jövedelmüket.
Lehet, hogy már mi magunk is jártunk úgy, mint megannyi sorstársunk, hogy hirtelen belevágtunk egy autóvásárlásba, és végül balul ütött ki a dolog. Mert a finanszírozáshoz választott hitel nem volt a legmegfelelőbb, és ez csak az ügylet megkötése után világosodott ki számunkra, egy ilyen rosszul kivitelezett szerződésből van, hogy csak nagy vesződségek árán tudunk kilábalni.
Az Autóhitel Portál szakembereivel való kapcsolat felvétele a honlapon található hitelkalkulátorok használatával lehetséges, illetve így a legegyszerűbb.
Az Autóhitel Portál autóhitellel és -lízinggel, járműfedezetes gyorskölcsönnel, hitelkiváltással, CASCO-val, illetve kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással foglalkozik.
Legoptimálisabb helyzetben nem csupán hiteltanácsadójához fordulhat szakmai tanácsért. Használhatja a hitelkalkulátort is, amellyel könnyen ki tudja számolni, hogy milyen összegű hitel, milyen futamidővel teljesíthető.
Most érdemes csak használt autót vásárolni! Ha megteheti, inkább most ruházzon bele egy használtautó-vásárlásba, hiszen, ha még hiányzik is a megvásárlásához valamennyi pénzösszeg, akkor egy rövidebb futamidejű, valóban korrekt feltételű autóhitellel Ön is megvásárolhatja a kiszemelt gépjárművét.
Minimum 12 hónap, maximum 84 hónap. Mondjuk ez alól a vállalkozások kivételt képeznek, hiszen azok esetében a maximum autóhitel futamideje 96 hónap, azaz 8 év is lehet. Azonban nem mindegy az autó életkora sem. Meg van ugyanis határozva, hogy az autó 15 évnél nem lehet idősebb az autóhitel futamidejének lejáratakor.
Könnyedén előfordulhat, hogy az autót vásárló magánszemély vagy vállalkozás egy idő után úgy dönt, hogy kiváltja meglévő drága autóhitelét, vagy épp a bankok közti verseny miatt egy jobb ajánlat mellett dönt. A változó feltételek miatt gyakran jutunk arra a következtetésre, hogy a váltás néha szükséges dolog.
Ha a meglévő autóhitel kiváltása a célunk, az első dolog, amit tehetünk, hogy megnézzük egy autó hitel kalkulátor segítségével: létezik-e kedvezőbb feltételek másik hitelintézetnél. És ha létezik, akkor már csak cselekedni kell. De vajon megéri?
Autóvásárlást tervez, de nem rendelkezik annyi megtakarítással, hogy egy összegben ki tudja fizetni a gépjárművet? Viszont a hitelfelvétel körüli macerától már előre fél, és semmi kedve belevágni?
Az élet szinte minden területén szembetalálhatjuk magunkat azzal a ténnyel, hogy az idő pénz, és a legnagyobb ostobaság vesztegetni azt. Különböző okok miatt előfordulhat, hogy gyorshitelre van szükségünk, és ilyenkor jó tudni, hogy ez a lehetőség is elérthető. Persze ismerni kell a feltételeket és azt, hogy miképp igényelhető.
Nem mindegyik magánszemély vagy vállalkozás engedheti meg magának, hogy új autóra ruházzon be, ezért nekik leginkább a használtautók piacán történő kutatás marad osztályrészül.
Sok személy és vállalkozás életét keserítheti meg az a tény, hogy egy-egy korábbi félresikerült ügye miatt felkerült a BAR-listára.
Ha gyorsan lenne szükségük pénzre, azonban nincsen semmilyen fedezetünk csakis egy saját tulajdonban álló motorkerékpárunk, akkor van lehetőségünk arra, hogy akár öt napon belül is hozzájussunk a szükséges összeghez.
Nagyon sokan, akik hitelt szeretnének felvenni ahhoz, hogy autót vásároljanak, először legelső lépésként valamelyik autóhitel kalkulátor számítását nézik meg ahhoz, hogy egyáltalán tisztában legyenek az esélyeikkel...
Megjelenésében tipikus Peugeot volt a márka első, 4007-es számmal induló szabadidő-autója.
Itthon csak elvétve szaladgál néhány a Volkswagen Polo fiatalos, szabadidő-autós megjelenésűvé alakított változatából, a Funból, amelynek ráncfelvarrás utáni megfelelője a Cross Polo.
Ne vegyen fel gyorshitelt valamilyen homályos hátterű pénzügyi cégtől, amely óriási rejtett költségekkel adja önnek gyors személyi kölcsönét. A gyorshitel feltételei jónak tűnhetnek, de az apróbetűs részben kiderül, hogy horribilis a teljeshiteldíj-mutató (THM).
Az Autóhitel Portál autófinanszírozási konstrukciói új és használt autó, kishaszongépjármű, motor vásárlásához egyaránt igénybe vehetőek mind magánszemélyek, mind egyéni és társas vállalkozások számára.
Ne kockáztasson az autóhitel felvétele előtt! Az oldalunkon található online autóhitel kalkulátor kiszámítja, hogy mennyivel terheli meg költségvetését egy adott autóhitel felvétele.
A pénzügyi kultúra le van maradva a banki hitelek mértékéhez képest. A fogyasztók általános pénzügyi kultúrája, pénzügyi tudása nehezen tart lépést a pénzpiaci szektor gyors fejlődésével, az új autóhitel termékekkel.
Az Autóhitel Portálon minden szükséges információt megtalál, ha új vagy használt autó, teherautó vásárlásán töri a fejét. Akár autóhitel felvételéről illetve új vagy használt autó lízingeléséről van szó, akár autófedezetes gyorshitel felvételén gondolkodik, vagy meglévő autóhitelét cserélné olcsóbbra.
Ha telefonon beszéljük meg a használtautó megmutatását, és az érdeklődő a távolságra hivatkozva azt szeretné, hogy vigyük el neki az autót megmutatni (teljesen mindegy, hogy 2 vagy 120 km-re) soha ne tegyük. Aki igazán autót akar venni, és tetszik neki az ajánlatunk, az eljön megnézni.
A használtautó beszámítás egy érdekes és nagyon összetett ügylet, hiszen itt két külön üzlet folyik egyszerre: egy eladás és egy vásárlás.
Kérjük, vessen egy pillantást legújabb autóhitel kalkulátorainkra, amelyekkel mindössze néhány kattintással minden eddiginél átfogóbb képet kaphat várható autóvásárlási hitele, autólízingje vagy autófedezetes gyorshitele várható feltételeiről.
Amennyiben a közelmúltban vásárolt új autót, ez a levél nem Önnek szól - ha nem ez a helyzet, olvasson tovább, megéri! Fizesse új (újabb) autója hitelét a régi szervizköltségei helyett!
Ezek azok a kiadások, amelyeket hajlamosak vagyunk kihagyni a számításainkból. Ilyen például az üzemanyad ára, a szervizköltségek, az autópálya-díj vagy a parkolási díj - amely főleg a nagyvárosokban jelentős összeg lehet.
Nézzük meg, milyen tényezőkre kell(ene) odafigyelni az idegen forrásból történő autóvásárlás esetében! A legfontosabb rész az autó kiválasztása: mire szeretném használni? Hány személyes legyen?
Mielőtt kiválasztjuk a számunkra megfelelő autóhitel vagy autólízing konstrukciót, minden esetben érdemes végiggondolnunk a következő, törlesztőrészlet befolyásoló tényezőket. Az autóhitelt többnyire évekig fizetjük, így hoszú ideig hatással lesz a családi költségvetésre.