Autóbiztosítás

Meg szeretné kötni a kötelező biztosítást, de még nem találta meg a legjobb ajánlatot? Meglevő vagy megvásárolni kívánt autóját szeretné bebiztosítani mindenféle károk ellen? Kössön autóbiztosítást (KGFB- és casco-biztosítást) honlapunkon

Az összes biztosító ajánlatai közül válogathat, és egyetlen kattintással megkötheti a biztosítást autójára!

Kötelező gépjármű biztosítás megkötése, kalkulátor »

CASCO biztosítás megkötése, online kalkulátor »

A fenti linkekre kattintva számos biztosító ajánlata közül választhatja ki az Önnek legkedvezőbbet.

A kötelező biztosítás

Az autóbiztosítások egyik típusát, a kötelező biztosítás - teljes nevén kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást - a legtöbb autós "miért kell nekem ilyenre költeni?" felkiáltással köti meg - hiszen mégis csak kötelező megkötni, mert különben a rendőr alaposan megbüntet, és az a biztosítás összegénél jóval komolyabb tétel lesz. Pedig a KGFB valójában az autósokért van: ha valaki kárt okoz, nem neki kell kifizetni a javítás költségeit (kivéve, ha úgy dönt, inkább nem soroltatja visszább magát a bonus-malus rendszerben, és kifizeti zsebből a kárt). Nem is kell nagyobb dolgokra gondolni: egy Audin kitört egy lámpát, vagy egy Subaru ajtajára rányitotta a saját autója ajtaját? Mielőtt kalkulálni kezdene: több éves autó biztosítás díját teszi ki csak a szerelő munkadíja, és ebben az anyagköltség benne sincs. Inkább ne kockáztasson, se a rendőröknél, se a sérült autó vezetőjénél!

Online biztosítási kalkulátorunk lehetővé teszi, hogy kiválassza az Önre és autójára szabott autóbiztosítási ajánlatok közül a legjobbat. Besorolástól és autótól függ ugyan a biztosítás díja, azonban havi 2-3000 forintból az autók elsöprő többségére köthet biztosítást. Közlekedjen és aludjon nyugodtan! Ne hagyja, hogy egy baleset pénzügyi válságba sodorja Önt! Nem is beszélve arról, hogy ha egy fekete luxusterepjáróban okozna kárt és nem tudná kifizetni…

Casco biztosítás

Bevezetésül egy kis érdekesség: sokan azt hiszik, a casco valamilyen rövidítés, pedig valójában egy spanyol szó, amelynek jelentése szilánk, törött darab, majd később, a középkorban, a matrózok így hívták a hajójukat - vagyis az áru szállítására használt járművet. Kétféle biztosítás van: a cargo, ami a csomagot, és a casco, ami a csomagot szállító árut védi.

Ma a casco szó hallatán mindenkinek az autóbiztosítás jut eszébe, a világ fejlődésével ez az egykoron drága és csak kevesek által használt biztosítási forma ugyanis már bárki számára elérhető. Kinek ajánljuk a casco megkötését?

Akik bizonytalanok saját vezetési képességeiket illetően, és félnek, hogy összetörik az autójukat. Akik olyan környéken laknak vagy rendszeresen olyan helyen parkolnak autójukkal, ahol bizony jobb, ha a jármű mindenféle károkozás ellen be van biztosítva. Akiknek olyan a munkájuk, hogy az autójuk bármikor megsérülhet.

Az online biztosítási kalkulátor segít Önnek kiválasztani a sok autóbiztosítás közül a legjobb ajánlatot, amely jóval összetettebb, mint a KGFB esetén, hiszen minden biztosító mást kínál a casco-biztosítás konstrukciójában. Az autó és az Ön részletes adatainak megadása után mi megmutatjuk, hogy melyik biztosító milyen éves összegért biztosítaná autóját. Azonban ne felejtse el a végén összehasonlítani az Önnek tetsző ajánlatokat. A táblázatszerű összehasonlítás könnyen áttekinthető, és világosan kiderül belőle, hogy melyik biztosító mit kínál a pénzéért. Egy olcsó biztosító is lehet jó, azonban a feltűnően "kedvező" ajánlatokkal vigyázni kell!

Mindenesetre az autóbiztosítás kalkulátor használatával nem kockáztat semmit: megnézheti, milyen összeget kellene rászánnia az autóbiztosításra, és ha az ajánlat megfelel Önnek, akár azonnal meg is kötheti a biztosítást.