Autóhitel kalkulátor

Igényelt hitelösszeg: forint
Évjárat: év /
Futamidő:
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy az autóhitel kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül. Legfeljebb egy éves személyautóra, lízing konstrukcióban számol.

A fenti kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül. Legfeljebb egy éves személyautóra, lízing konstrukcióban számol. Az autóhitel futamideje 12 és 96 hónap között választható meg azzal a megkötéssel, hogy magánszemélyek legfeljebb 84 hónapos futamidőt választhatnak - ezt, kérjük, a kalkulátor használatakor vegye figyelembe.

Ne feledje, nálunk nem kell szerződéskötési díjat fizetnie, amivel azonnal megspórolhat akár 50-100.000 forintot!

Oldalunkon a legjobb autóhitel konstruckiókat és autókhoz kapcsolódó hiteleket igyekeztünk összegyűjteni, azonban nem várjuk el a leendő hitelesektől, hogy egy olyan fontos döntés előtt, mint egy komolyabb összegű hitel felvétele, pusztán a szavunknak higgyenek, ezért vannak a fenti autóhitel kalkulátorok.

Országos ügyintézés

A marketing manapság már nem azt jelenti, hogy reklámozom a terméket, hanem hogy 1. minél nagyobbat hazudok róla, vagy 2. legalábbis alaposan félretájékoztatom a vevőket, 3. vagy olyan reklámot készítek, amelynek a világon semmi köze a termékhez vagy szolgáltatáshoz, hanem egyszerűen csak annyit teszek, hogy vonzó képeket és zenét kapcsolok egy termékhez. Egy autóhitel kalkulátor esetében az utóbbit megoldani nem egyszerű, az első kettő viszont azzal jár, hogy a cégünk és az adósok közti bizalom létre sem jön, vagy nagyon törékeny lesz. Ha egy autó hitel cég torzít, akkor az ügyfelek elmaradnak, mert hazugság a legrosszabb reklám.

Mi viszont leellenőrizhetőek vagyunk: a számtalan típusú autóhitelhez kapcsolódó autóhitel kalkulátor lehetővé teszik, hogy mielőtt bármilyen ügyintézésbe kezdene, már tudja is, mennyibe kerülne egy adott autóhitel, autófedezetes hitel stb. Az oldalon négy különböző hiteltípus kalkulátorait helyeztük el. Az első a klasszikus autóhitelé, amikor ön használt vagy új autót szeretne vásárolni, és a felvenni kívánt kölcsön törlesztését szeretné kiszámolni. Csak töltse ki a megfelelő mezőket, kollégáink pedig kiszámolják Önnek a pontos törlesztőrészletet.

Magánszemélyek és jogi személyek egyaránt megtalálhatják a legjobb hitelt. A gyorshitel kalkulátor neve látszólag önmagáért beszél, de nem árt tudni a részleteket: bár a menüpontban is olvashatja, hogy a szokásos gyorshiteleknél sokkal jobb kölcsönöket közvetítünk, itt leellenőrizheti, hogy valóban így van-e (természetesen így). Ha sajnálatos módon BAR- vagy KHR-listára került, akkor is van megoldás. A pénzintézetek nem engedhetik meg maguknak, hogy veszni hagyjanak egy ügyfelet, hiszen ha egyik helyen nem talál autóhitelt az ügyfél, akkor elmegy máshova.

Van tehát megoldás, és a kalkulátorral megnézheti, hogy ajánlatunk megfelel-e önnek. Mivel az autóhitel piacot állandóan figyeljük, nem hinnénk, hogy jobb BAR-os vagy KHR-es autóhitelt talál, mint amit mi ajánlunk, de a kalkulátorral megadjuk a lehetőséget leendő ügyfeleinknek, hogy szabadon döntsenek, és több hitelt is összehasonlítsanak az általunk kínálttal. Végül az autóhitel kiváltására felvett kölcsönök törlesztésének kiszámítását végezheti el az utolsó kalkulátor révén.

Gyakran előfordul, hogy egy egykor jó hitel az idők folyamán kedvezőtlenné válik, mert ahogyan mindig van jobb autó, cipő vagy mobiltelefon, úgy "fejlődnek" a hitelek is. Az alapkamat és a pénzügyi környezet változásával a hitelek kedvezőbbek lesznek, és alkalmanként megéri egy próbát tenni, hátha már az ön régi autóhitele is megérett a cserére. Ha olcsóbb autóhitelt szeretne, kalkuláljon, és megláthatja, hogy érdemes-e cserélni, tudunk-e kisebb törlesztőrészlettel rendelkező hitelt nyújtani annál, mint amelyet most fizet. Használja az autóhitel kalkulátorokat, kollégáink kiszámolják Önnek a pontos havi törlesztőrészletet!