Autóhitel-kiváltás, átütemezés, hitelkiváltás

Igényelt hitelösszeg: forint
Évjárat: év /
Futamidő:
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy az autóhitel kiváltás kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

Fölöslegesen magas törlesztőrészletet fizet autóhitel­ére? Kedvezőtlen hitel­t kapott az autó vásárlásakor? Hitelkiváltás a megoldás. Cégünk több éves autóhitel­ezési tapasztalattal vállalja autóhitelek kiváltását.

Az autóhitel kiváltás futamideje az autó életkorától függően 12 és 96 hónap között választható meg azzal a megkötéssel, hogy magánszemélyek legfeljebb 84 hónapos futamidőt választhatnak - ezt, kérjük, a kalkulátor használatakor vegye figyelembe.

Ne feledje, nálunk nem kell szerződéskötési díjat fizetnie, amivel azonnal megspórolhat akár 50-100.000 forintot!

  • Kedvezőtlen autóhitelek kiváltása.
  • Autóhitelek átütemezése.
  • A hitel futamidejének meghosszabbítása (amennyiben ezt az autó életkora és EuroTax-értéke engedi).

Az autóhitel kiváltás ügyintézése teljes körű és országos.

Országos ügyintézés

HITELKIVÁLTÁS: régi autóhitelét kifizetjük és új szerződést kötünk Önnel.

Rossznak látja a jelenlegi hitelkonstrukcióját? Egy barátja, ismerőse jobb feltételekkel vett fel az Önéhez hasonló hitelt? Vagy hallott egy újabb autóvásárlási hitelről, és úgy gondolja, milyen jó lett volna, ha én is így vehettem volna fel a hitelt még anno…

Nos, mindezekre a problémákra kínálunk megoldást, ez pedig az autóhitel-kiváltás. A bankok közti verseny erősödik, mindenki azon van, hogy újabb ügyfeleket fogjon magának. Ne higgye el, ha valaki azzal jön, hogy a bankoknál manapság, a válság miatt, nem lehet jó autóhitelt felvenni, hiszen ez teljes képtelenség. A bankok az ügyfelekből élnek, és mindig vannak olyan konstrukcióik, amelyekkel bebiztosítják magukat, hogy ne bukják el a hiteleket.

Az autóhitel kiváltás bárki számára elérhető, szinte nincs is olyan kölcsön, amelyet valamilyen objektív ok miatt ne lehetne becserélni egy jobbra - már ha van jobb. Nem számít, hogy Ön használt vagy új autót vásárolt egykoron, hogy magánszemélyként (futamidő legfeljebb 7 év) vagy cégként (futamidő legfeljebb 8 év), egyéni vállalkozóként vette fel a lecserélni kívánt hitelt. Az is lényegtelen, hogy hol tart most a hitel visszafizetésében, milyen részleteket fizet, vagyis a pénzügyi kondíciók sem számítanak.

Az autóhitel-kiváltás nem csak arra jó, hogy régi kölcsönét jobbra cserélje. A másik felhasználási mód az, ha a régi hitelt visszafizeti, és ezután az új hitel fennmaradó részét arra költheti, amire akarja.

Ha a fentiekben vázoltak elnyerték tetszését, kollégáink segítségével készítsen magának egy előzetes kalkulációt, és cserélje le régi hitelét egy jobbra. Munkatársaink ingyen segítenek Önnek az új autókölcsön-kiváltás felvételében, a hitelkérelem elintézésében. Nincs vesztenivalója, csak nyerhet!