Autóvásárlási hitel

Igényelt hitelösszeg: forint
Évjárat: év /
Futamidő:
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy az autóvásárlási hitel kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

Az autóhitel új és használt gépkocsi vásárlására, magánszemélyek, egyéni és társas vállalkozások számára egyaránt igénybe vehető finanszírozási lehetőség. A konstrukcióban az az ügyfél gépkocsija szolgál fedezetül a finanszírozó pénzintézet, bank számára.

Az autóhitel futamideje 12 és 96 hónap között választható meg azzal a megkötéssel, hogy magánszemélyek legfeljebb 84 hónapos futamidőt választhatnak - ezt, kérjük, a kalkulátor használatakor vegye figyelembe.

Ne feledje, nálunk nem kell szerződéskötési díjat fizetnie, amivel azonnal megspórolhat akár 50-100.000 forintot!

Autóvásárlási hitel mindenkinek, a legjobb feltételekkel! Forduljon hozzánk, ha autóvásárlási hitelt keres, és megfelel a következő kritériumok egyikének: Ön magánszemély, vállalkozó vagy társas vállalkozás tagja; személy- vagy teherautót szeretne venni hitelre; új vagy használt járműre vágyik; neve szerepel a BAR/KHR-listán, avagy nem szerepel. Amint látja, a leendő gépkocsi-tulajdonosok 100%-ban beleférnek a fenti kategóriákba, és mi valóban mindenkivel foglalkozunk, senkinek a megkeresését nem utasítjuk el. Ráadásul hitelközvetítői szolgáltatásunk teljesen ingyenes. Az autóhitel ügyintézés teljes körű és országos.

Országos ügyintézés

Mit kínálunk Önnek?

A hitelpiacon a bankok közti verseny igazi nyertese nem a legjobb feltételeket kínáló bank, hanem Ön, hiszen egyre jobb kondíciókkal juthat hitelhez. A mi feladatunk, hogy figyeljük a banki konstrukciókat, majd a legjobb autófinanszírozási konstrukciókat megtalálva és kiválasztva ügyfeleinknek bemutassuk azokat. Az Ön dolga csak annyi, hogy ha autóhitelt akar felvenni, igyekszik azt kiválasztani, amelyet a legkevesebb törlesztőrészlettel is vissza tud fizetni. Mindkettőnk érdeke, hogy Ön elégedett legyen szolgáltatásunkkal: mivel Ön így fizeti be a legkevesebb pénzt, mi pedig új ügyfelekre tehetünk szert, ha hírnevünket öregbítjük.

Milyen feltételekkel folyósítunk hitelt?

  • Legalább 25% önerőt kell befizetnie (HUF alapon, EUR alapon 40%),
  • a finanszírozott autó nem lehet régebbi 12 évesnél,
  • az autóvásárlási hitel futamideje 1 és 8 év közt változhat: magánszemélyek esetében a maximum 7 év, vállalati ügyfelek esetében 8 év,
  • nem kell cascót kötnie, ha nem akar további költségeket viselni (de honlapunkon megkötheti a biztosítást is),
  • az autó maga szolgál fedezetül a bank számára, tehát a vásárlás során nincs szükség semmiféle egyéb fedezeti ingatlanra vagy ingóságra.

Tegyen egy próbát: a fenti autóhitel kalkulátor segítségével számoltassa ki kollégáinkkal, milyen törlesztőrészlettel tudná felvenni a szükséges gépjármű hitelt. Ha a kiszámolt nagyjábóli összeg megfelelő, kérje az autófinanszírozás területén jártas munkatársaink segítségét, akik néhány nap alatt elintézik Önnek a hitelt, egy hét múlva pedig már meg is veheti a kiszemelt autót!