Autóhitel bárlistásoknak - KHR, BAR-lista

Igényelt hitelösszeg: forint
Évjárat: év /
Futamidő:
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy az autóhitel kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

Elutasították már hitelkérelmét, mert szerepel a BAR listán? Mi tudjuk a megoldást! Amennyiben szeretne autót vásárolni, van lehetőség arra, hogy Ön ezt meg is tehesse!

Az autóhitel futamideje 12 és 96 hónap között választható meg azzal a megkötéssel, hogy magánszemélyek legfeljebb 84 hónapos futamidőt választhatnak - ezt, kérjük, a kalkulátor használatakor vegye figyelembe.

Ne feledje, nálunk nem kell szerződéskötési díjat fizetnie, amivel azonnal megspórolhat akár 50-100.000 forintot!

A lehetőség passzív BAR-lista esetére érvényes.

Feltételek:

  • a vételár 25%-a, mint önerő forint alapú számolás esetén (EUR esetében 40%)
  • munkáltatói jövedelemigazolás
  • egyszeres bárlistás szereplés

*passzív bárlista: már visszafizetett hitel

Ha nevét BAR/KHR-listára tették egy régebbi, kisebb botlása miatt, a bankok úgy néznek Önre, mintha megbízhatatlan ember lenne, aki nem fizeti hitelét és így veszélyes újabb kölcsönt nyújtani a számára. Az aktív listatagság ugyan megszűnik, ha kifizeti a hitelt, vagy legalábbis pótolja az elmaradást, azonban a passzív BAR-listás tagság legalább öt évig is elkísérheti Önt. Mi a megoldás? Hogyan lehetne megszabadulni az Önre sütött bélyegtől?

Országos ügyintézés

Keressen meg minket, és mi megoldjuk a problémát! Komoly tapasztalattal rendelkezünk a bankok által "problémás ügyfeleknek" tartott hiteligénylők gondjainak megoldása terén. Ha hozzánk fordul hitelközvetítésért, észre sem fogja venni, hogy neve a BAR-listán szerepel, mivel ugyanúgy autóhitelhez juthat, mint bárki más, ráadásul a banki alkalmazottakkal sem kell szembenéznie, nem kell feszengenie a lesújtó pillantások alatt, és meghallgatnia, amint - esetleg indoklás nélkül - alacsonyabb rendű élőlényekkel szemben használt hangon elutasítják Önt.

Bízza ránk a tárgyalást, az iratok beküldését, egyszóval minden munkát, fáradságot és utánajárást. Nekünk ez a feladatunk, így tesszük könnyebbé ügyfeleink helyzetét. Önnek nincs más dolga, mint kapcsolatba lépni munkatársunkkal, megbeszélni vele az autóhitel részleteit, majd az ügyintézés végén felvenni a pénzt. És ne feledje: Önnek mindez semmibe sem kerül!

Milyen feltételekkel kínáljuk az autóhitelt (BAR)?

Szüksége lesz egy munkáltatói igazolásra, valamint az autó árának legalább 25%-ára. Ha egynél több hitel miatt szerepek a neve a BAR-listán (akár passzív státuszban is, tehát ha már rendezte a problémás hitelt), akkor sajnos nem veheti fel az autósvásárlási hitelt. Aktív tagság mellett szintén nem vehet fel autóhitelt.

A megvásárolni kívánt autó lehet használt is, de ekkor sem lehet régebbi 12 évesnél. A futamidő egy és nyolc év közt választható meg: cégek esetében 8 év, magánszemélyek esetében 7 év - cégek csak lízing konstrukciót választhatnak finanszírozási formának. Nincsenek plusz költségek: nem kell cascót kötnie, ha nem akar további költségeket viselni (de honlapunkon megkötheti a biztosítást, ha szükséges)! Végül: az autó maga szolgál fedezetül a bank számára, tehát nincs szükség semmiféle hitel fedezeti ingatlanra vagy ingóságra.

A honlapon található kalkulátorral előzetesen fel tudja mérni, hogy mennyit kellene fizetni havonta egy hitel felvétele esetén. Az összeget munkatársunk fogja közölni Önnel a részletek megbeszélése után. Számoljon, és ajánlatunk felkelti az érdeklődését, hívjon minket!