Cukorbeteg zokni, RelaxSan Zokni Cukorbetegek részére ezüstszál szövéssel Fehér fekete színek 1 - 6 méretek

cukorbeteg zokni

További információk Dr. Silver Medical ezüst zokni gumi nélküli szárkiképzéssel A cukorbetegeknek mindig kell viselniük valamilyen zoknit vagy harisnyát a lábfejük védelme érdekében.

Diabéteszes lábproblémák ellátása

Ebben a zokni az elsődleges érintkezési felület, amely közvetlen kontaktusban áll a lábfejjel. A fekélyek és az amputációk okozzák a cukorbeteg emberek betegségeinek, cukorbeteg zokni és költségeinek java részét. Adatokkal alátámasztott tény, hogy az oktatás és a megfelelő lábápolás csökkentheti a lábfej fekélyek előfordulásának gyakoriságát a cukorbeteg emberek körében.

Óvja a lábát a megfelelő eszközökkel és kerülje el a nagyobb bajt! A diabéteszesek 12 pontja: 1. Törődjön diabéteszével! Rendszeresen ellenőrizze vércukor szintjét!

Az elsődleges kockázati tényezők, melyek a cukorbeteg emberek lábfején fekélyek kialakulásához vezetnek, a nyomásnak kitett pontok, a rossz nedvességelvezetés és a hólyagokat okozó fertőzések. A megfelelő zokni kiválasztása segíthet ezeknek a kockázatoknak a kezelésében azáltal, hogy hosszútávon elősegíti a cipő megfelelő illeszkedését, jól cukorbeteg zokni a nedvességszinteket, és a szükséges védelmet biztosítja a láb számára.

gyógynövények kezelésére hasnyálmirigy és a cukorbetegség nekem

A diabétesz tünete a rossz vérkeringés is, emiatt a lábfej nem tud kellőképpen gyógyulni. Azok a körülmények, melyek az egészséges, nem diabéteszes lábára számára csupán apró irritációt jelentenek, a cukorbetegek számára — ellenőrzés hiányában — komoly egészségi problémává növekedhetnek. A megfelelően készített zoknik számos kockázat ellen védelmet nyújtanak, növelik egy jó cipő előnyeit, és figyelmeztethetik viselőjét egy lehetséges, lábfejet érintő problémára.

diabetes mellitus definition ada

Az ezüst viírus, baktérium és gombaölő hatásának köszönhetően megakadályozza a lábfejen keletkezett sebek elfertőződését. Ezért nagyon fontos, hogy a cukorbetegek számára készült zokni ne tartalmazzon gumírozást. Az ezüst szál homogén elektromos teret hoz létre a láb körül, aminek következtében beindul a láb keringési rendszere.

cukor cukorbetegség kezelése acd frakció

A bokarész lazább kötéssel készül, így még nagyobb nyúlást tesz lehetővé ezen a kritikus területen. Az ezüst szál hatására beinduló keringés segíti az ödéma megszűnését. A zokni bőrrel érintkező belső felülete ezüstözött szálból készül. Az ezüstözött szál visszaveri a hőt, jó elektromos- és hővezető.

kenyér cukorbetegek részére

Ezáltal meggátolja a sztatikus feltöltődést, melegen tartja a lábat, ideálisabb környezetet biztosít az ízületeinknek és növeli a komfortérzetet. A zokni ezüst tartalma elpusztítja a gombákat és baktériumokat, amik a láb izzadása során termelődő veríték kellemetlen szagát okozzák.

Az ezüst zokni előnyösen használható fekélyes, nehezen gyógyuló bőrfelületek esetén. Az ezüst megakadályozza a sebek felülfertőződését, elősegítve ezzel gyógyulásukat.

vesebaj cukorbetegség kezelésében

Ezen hatások miatt nagy segítség cukorbetegeknél a fertőzések megelőzésére, valamint minden olyan esetben, ahol tartósan cipőben, bakancsban kell lennünk. Új cipő vásárlásakor célszerű kizárólag ezüstözött zoknit használni, mert így megelőzhetjük a gombák és baktériumok megtelepedését a talpbetéten. Silver Medical zokni gumi nélküli bordázott szárkiképzéssel készül, nem szorítja nyirfalevél cukorbetegségre a vérkeringést.

algoritmus a diagnosztika és a cukorbetegség kezelésében

Az ezüst zoknit ajánljuk:.

Érdekestémák