Cukorbetegség 23. Magyar Diabetes Társaság

cukorbetegség 23

vércukorszint szabályozása

A képzés további célja, hogy a képzést követően a pedagógus megfelelő szakértelemmel biztosíthassa az 1-es típusú diabétesszel élő gyermekek óvodákban, iskolákban történő támogatását vércukorszintmérés, szükség esetén, orvosi előírás alapján, a szülővel, más törvényes képviselővel, a megadott kapcsolattartási módon egyeztetve, az előírt időközönként a szükséges mennyiségű inzulin beadását.

Magyarországon csaknem 1 millió cukorbeteg él, köztük 45 ezer felnőtt és több mint gyerek 1-es típusú diabéteszes. A napi többszöri vércukormérés, inzulin beadás, szénhidrátszegény diéta betartása nehézséget okoz a gyermekek számára.

icd 10 code for diabetes with osteomyelitis

Ezért a környezetet szükséges felkészíteni ennek elfogadására, és a betegséghez kapcsolódó teendőkre. A tananyag elsajátítása önállóan történik, amelyhez cukorbetegség 23 nyújt az oktatási anyag és két videó is. A tananyag elvégzéséről igazolást állít ki az Oktatási Hivatal, amely elektronikusan kerül megküldésre.

fájdalom láb diabétesz kezelésére

Az igazolás kiállításának feltétele jelen felületen az online vizsga eredményessége. A képzés elvégzéséről kiállított igazolás 5 óra képzést igazol. A képzés az alábbi időpontokban kerül lebonyolításra: Képzési csoport száma: 1 Képzési jelentkezés időszaka: Az alábbi elektronikus adatlap kitöltésével tud a képzésünkre jelentkezni, a képzési ciklus előtt tájékoztató kerül kiküldésre minden regisztrált részére a képzési felület elérhetőségéről és a belépési jogosultságokról.

mit jelent a cukorbetegség

A képzés elvégzéséhez sok sikert kívánunk! Terveink szerint a képzés ben ismételten meghirdetésre kerül.

DOI: Bevezetés: Magyarországon a KSH szerint több mint 1 millió ismert cukorbeteg él. A diabetes karbantartásához elengedhetetlen a betegek tudásának, készségeinek és önhatékonyságának növelése és fenntartása.

Érdekestémák