Cukorbetegség aluszékonyság

cukorbetegség aluszékonyság

cukorbetegség tipusok

Sokszor gyötri álmosság napközben? Lehet, hogy Ön cukorbeteg!

diabétesz kezelésére kábítószer

Két évig voltam a General Electric munkatársa, ahol az olasz nemzetközi számlakönyvelés egyik felelőse voltam. Kép nagyítása A napközbeni szundikálás lehet figyelmeztető jele a 2-es típusú cukorbetegségnek, írják a japán kutatók.

A fáradékonyság, a gyakori álmosság, -és szomjúságérzet mind-mind a cukorbetegség jelei. Az Egyesült Királyságban indított felmérés döbbenetes eredményeket tár elénk, azon emberek, akik gyakori fáradékonyságra, álmosságra panaszkodtak, nem is sejtették, hogy cukorbetegségben szenvednek.

Sokszor gyötri álmosság napközben? Lehet, hogy Ön cukorbeteg!

Az alvási apnoe egy olyan potenciálisan súlyos alvászavar, amely során a légzés alvás közben időről-időre abbamarad. Ez az alvászavar növelheti a szívroham kockázatát, a stroke, a szív- és érrendszeri problémák kialakulását, és más anyagcsere-betegségeket, beleértve a 2-es típusú cukorbetegséget is, - olvasható a mai napon megjelent cikkben a BBC NEWS oldalán. Az alváshiány fokozott étvágyhoz vezethet, amely kihat a munkahelyi, és a társadalmi életre egyaránt.

A fokozott éhség következtében gyakoribb lesz az étkezések száma, ami növeli a 2-es típusú cukorbetegség kialakulását. Azon emberek, akik kevésbé egészségesek, vagy a cukorbetegség korai szakaszában vannak, cukorbetegség aluszékonyság valószínűséggel cukorbetegség aluszékonyság álmosabbak a nap folyamán.

A cukorbetegség jelei ezerfélék lehetnek, éppen ezért érdemes tisztában lenni néhány olyan tünettel, amelyek bár semmisségnek tűnnek, lehet, hogy mégsem azok!

international journal of diabetes & metabolic syndrome impact factor

Naveed Sattar — metabolikus orvostudomány professzora -a BBC NEWS -nak adott interjújában kihangsúlyozta, hogy most már rengeteg bizonyítékkal alátámasztható, miszerint van valamiféle kapcsolat az alvászavarok és a cukorbetegség között. Ez magában foglalhatja a kissé magas vércukorszintet, ami korai figyelmeztető jele a cukorbetegségnek, " mondta a professzor.

A cukorbetegség jelei:.

Érdekestémák