Cukorbetegség kézápolás. Legyen a Te kezed is puha, ápolt és sima az új évben is!

cukorbetegség kézápolás
Célja hogy a tanulást segítse, iránymutatást adjon az önálló felkészüléshez, mely a Mestertől elvárható önképzés,- ismeret felújítás képességét tételezi fel. Tudjuk, hogy olyan szakemberek is részt vesznek mesterképzésben, akik még a modulrendszer előtt léptek be a szakmába, de náluk az ismeret, tapasztalati tudásként feltétezhetően jelen van, csak rendszerbe kell foglalni. A jegyzet összeállításakor erre is gondoltunk.

Ha a hideg miatt a kezed bőre piros, száraz és fáj, akkor a sima kézkrémek és a meleg kesztyű sajnos már nem lesz elegendő. Ha olyan munkakörben dolgozol, ahol a kezed mindig szem előtt van, cukorbetegség kézápolás fordíts arra is figyelmet, hogy a kézfejed és a körmeid ápoltak legyenek.

A száraz kirepedezett bőr nem csak fájdalmas, de nem is esztétikus. A paraffinos mélyhidratálás nem csak a bőrre van jó hatással, hanem a körmöket is átpuhítja, ezáltal a köröm felülete is bársonyossá válik, bőrregeneráló hatása mellett pedig megelőzi a kéz öregedésének áruló jeleit is. Ezzel a kuponnal bátran megajándékozhatod Édesanyádat vagy a barátnőidet is, hiszen az ápolt kéz minden korban fontos!

cukorbetegség kézápolás cukorbetegség 2 típusú tünetek étrend és a kezelés

Fontos tudni: Ezt a kupont Ebből a kuponból egyet vehetsz magadnak és egyet adhatsz ajándékba barátnőidnek, szeretteidnek. Részletek: A kéz védelme különösen fontos a téli fagyos napokon, de a hideg mellett a szeles idő, cukorbetegség kézápolás szappanok és a tisztítószerek is nagyon kiszáríthatják a bőrt.

A kipirosodott, kiszáradt, repedezett, érzékeny bőrre tökéletes megoldás a paraffinos kezelés, mely felfrissíti, puhává varázsolja és vitaminokban gazdaggá teszi a kéz bőrét és a körmöket. A kezeléshez használatos paraffint, melynek rendkívüli hőtároló tulajdonsága van, különleges illóolajokkal és E-vitaminnal gazdagítják.

cukorbetegség kézápolás kezelése seb sebek láb cukorbetegség

A kezelés alatt a meleg hatására a vitaminos krém ápoló anyagai könnyen felszívódnak a megnyílt pórusokba. Már az első kezelés után, a kiszáradt és repedezett bőr láthatóan simábbá, rugalmasabbá válik.

cukorbetegség kézápolás gyógyszer cukor cukorbetegség kezelés

A kezelés menete:.

Érdekestémák