Diabétesz teakeverék

Ukko tea Diabétesz teakeverék 120g

Kapcsolódó tartalmak

Fogyasztási javaslat Inzulinrezisztencia esetén: Napi 1 alkalommal dl tea esténként, közvetlenül vacsora után. Cukorbetegség vagy emelkedett vércukor érték esetén: Napi 2 alkalommal, dl tea esténként, közvetlenül vacsora után, illetve dl tea napközben ebéd után.

Természetesen egy gyógynövény keveréktől nem várható el, hogy visszafordítson egy bonyolult anyagcsere betegséget, ehhez a tea fogyasztása mellett a diétás étrend és a rendszeres, legalább közepes intenzitású mozgás is szükséges. A Diabétesz tea rendszeres fogyasztása mellett: sokat javulhat az életminőség és az életkilátások, enyhülhet a kísérő tünetek intenzitása, csökkenhet a fertőzéshajlam, a szövődmények kialakulásának esélye jelentősen csökkenhet.

Fogyasztási javaslat: Napi 2 alkalommal, dl tea esténként, közvetlenül vacsora után, illetve dl tea napközben ebéd után.

  1. Ukko tea Diabétesz teakeverék g - Multi-vitamin webáruház és 5 Bio Egészség Biobolt Budapesten
  2. Az UKKO Diabétesz Teakeverék egy minőségi gyógynövényekből készült teakeverék, amit kifejezetten cukorbetegek és inzulinrezisztensek számára fejlesztettek ki.
  3. Györgytea Cukorbetegség, diabétesz - Györgytea

Ellenjavallat: A tea fogyasztása nem ajánlott terhességi cukorbetegség esetén. Nem fogyasztható várandósság vagy szoptatás ideje alatt.

Nem ajánlott epekő esetén.

diabétesz teakeverék

A teakeverék bármely összetevővel szembeni allergia esetén a fogyasztása nem ajánlott. Ha tartós gyógyszeres kezelés diabétesz teakeverék állsz, minden esetben konzultálj a kezelőorvosoddal a tea fogyasztása előtt! Forralj teavizet. Minél forróbb a víz, annál inkább kioldódnak az értékes hatóanyagok.

diabétesz teakeverék

Fél liter vízhez, 1 teáskanál teakeveréket használj. A teakeveréket percig áztasd, majd szűrd le.

Közvetlenül étkezés után fogyaszd el. Az így elkészített tea tartalmazza a szükséges hatóanyagokat, és azonnal fogyasztható. Semmilyen édesítőszerre nincsen szükség, a teának anélkül is nagyon finom, különleges íze van.

diabétesz teakeverék

Inzulinrezisztencia esetén Napi 1 alkalommal dl tea esténként, közvetlenül vacsora után. A teát forrón és hidegen is fogyaszthatod, ez ízlés és idő kérdése.

diabétesz teakeverék

A legjobb talán frissen, mert a forró ital önmagában is diabétesz teakeverék hatással van a szervezetedre és a hangulatodra is. Összetevők: Kukoricabajusz, mezei katáng gyökér, apróbojtorján, fekete áfonya levél, hibiszkusz, kapor, indiai citromfű Gyártó - Ukko Hungária Kft.

diabétesz teakeverék

Érdekestémák