Es típus

AGROFÓLIA 4,2 X 10 M 150-ES TÍPUS

Előzmények[ szerkesztés ] Amikor az es típusú fő csataharckocsit kifejlesztették, nyilvánvalóvá vált, hogy a harckocsi nagy súlya miatt nehézségekbe ütközik Dél-Kína területein. Ezek a területek ugyanis többnyire hegyláncokból, dombokbólrizsföldekből, tavakból és folyókból állnak, amelyek sokszor híd nélküliek, vagy olyan hidakkal rendelkeznek, amelyek nem bírták el az es típusú harckocsi súlyát.

Ezért az es évek évek végén a PLA szárazföldi erői követelményeket támasztottak egy könnyű harckocsira, amelyet sikeresen be lehetne vetni Dél-Kína területein.

Az első Type 62 könnyű harckocsi prototípus Type építése -ban kezdődött és -ben ért véget.

máj növekedés kezelés cukorbetegség nonachar diabetes kezelés diuretikával

A harckocsi hivatalosan -ban állt szolgálatba a PLA-val. Leírás[ szerkesztés ] A es típus volt Kína első hazai tervezésű harckocsija, amely azonban elődje számos jellegzetességét megtartotta igaz, a bázismodellnél kisebb es típusemiatt az es típus és a es típus sziluettje távolról gyakorlatilag megegyezett.

Ennek a kialakításnak gyakorlat a cukorbetegség kezelésére előnyei kisebb célpontot nyújtott, növelte a lövedékek lepattanásának esélyétde az eredetileg is szűkös torony méretének további csökkentése miatt a küzdőtér igen zsúfolttá vált.

60 g szénhidrát diéta mintaétrend cukorbetegség természetes kezelése

E problémát súlyosbította, hogy a csökkentett méret ellenére a négy fős legénységet megtartották ebből három fő a es típus kapott helyet. Helyhiány miatt az es típusban használt mm-es löveget nem építhették be, ezért a es típus a korábbiaknál kisebb kaliberű, de a könnyű harckocsik között még így is erőteljesnek számító, 85 mm-es löveget kapott.

Érdekes, hogy a két darab 7,62 mm-es géppuska mellett a torony tetejére szerelt 12,7 mm-es légvédelmi géppuskát nem a parancsnoknak kellett kezelnie, így ő minden helyzetben a páncélos irányítására koncentrálhatott.

elkötelezettség a betegek a cukorbetegség kezelésében cukorbetegség diagnosztikai tünetek és a kezelés

A harckocsi támadóereje féloldalas volt: egyrészt a TC típusú löveghez többféle páncéltörő lőszert gyártottak, köztük az igen hatásos űrméret alatti nyíllövedéket, másrészt viszont nem szerelték fel modern tűzvezető rendszerekkel emiatt mozgás közbeni tüzelés esetén a találati arány drasztikusan lecsökkent.

A harckocsi védelme szintén gyenge volt, de ez logikus következmény volt, révén a es típus tömege nem léphetett túl bizonyos határt.

Regisztrált ügyfélként az online áruház összes funkcióját használhatja, a rendelési funkciót is beleértve. Értékesítés csak vállalkozások részére.

Emiatt az es es típus 20— mm közötti páncélzatával szemben a es típus védelme a legvastagabb helyen, a torony elején is csupán 50 mm-es volt, a test egyes pontjain pedig mindössze 15 mm-nyi acéllemez védte a bent ülőket. Ez viszont kedvező hatással volt a jármű mozgékonyságára.

prosztatagyulladás során cukorbetegség diabétesz kezelésére eltávolítási

A relatív könnyű harckocsit egy 12 hengeres, lóerős erőforrás mozgatta, ezáltal a harcjármű nehéz terepen is jól boldogult. A vízhűtéses erőforrás az elődökhöz hasonló öt nagyméretű futógörgőt hajtott a es típus könnyen felismerhető volt az első és a második tengely közötti résről. A es típus nem volt úszóképes, menetből 1,4 gázló-készlettel 5 méter mély vízben volt képes haladni.

nemzeti statisztikai hivatal mi egy új mérföldkő a cukorbetegség kezelésében

A harckocsi tornyát elhagyták és a helyére egy kabint, valamint rakteret építettek ez az alapváltozatnál nyitott, a GJT A-nál zárt. A tolólappal felszerelt típust egyetlen 12,7 mm-es géppuskával szerelték fel. Elődjéhez hasonlóan itt is a vázig lecsupaszították a páncélost, de a GSL B egy rendkívül lapos tornyok kapott, amelyre 24 vetőcsövet erősítettek.

cukor cukorbetegség elhízás és táplálkozás nélkül diabetes foot diet and treatment

Érdekestémák