Gyorshitel autófedezettel

Igényelt hitelösszeg: forint
Évjárat: év /
Futamidő:
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy az autóhitel kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül. Legfeljebb egy éves személyautóra, lízing konstrukcióban számol.

A kalkulátor lízing alapon számol, legfeljebb egy éves személyautó figyelembe vételével.

Gépjárműve EuroTax-értékének akár 80%-át felveheti készpénzben.

  • a gépjármű 12 évesnél nem idősebb
  • a gyorshitel futamideje alatt autóját korlátlanul használhatja
  • a gyorshitel pénzneme: HUF, EUR
  • futamidő: 12-96 hónap (magánszemélyek: 84 maximum hónap, céges ügyfelek: maximum 96 hónap)
  • az autó kora a gyorshitel lejáratakor 12-15 év lehet
  • minimális hitelösszeg: 300 000; maximálisan kihelyezhető összeg: 60 millió forint
  • a gyorshitel ügyintézése teljes körű és országos

Ne feledje, nálunk nem kell szerződéskötési díjat fizetnie, amivel azonnal megspórolhat akár 50-100.000 forintot!

A gyorshitel futamideje az autó életkorától függően 12 és 96 hónap között választható meg azzal a megkötéssel, hogy magánszemélyek legfeljebb 84 hónapos futamidőt választhatnak - ezt, kérjük, a kalkulátor használatakor vegye figyelembe. A gyorshitel intézéséhez csupán az ügyfél személyes okiratai, jövedelemigazolás, és az autó dokumentációja szükséges. A hitel folyósítása gyors, a bírálattól számítva mindössze 3-5 munkanap alatt megtörténik.

A leggyorsabb gyorshitel az autófedezetes gyorshitel. Abszurdan hangzik a mondat? Pedig bizonyára Ön is találkozott már azokkal a banki alkalmazottakkal, akiknek a gyorshitel csak egy hitel neve, de ennyiből ABCD-hitelnek is hívhatnák, mivel intézése semmivel sem gyorsabb, mint az összes többi hitelé. Nem lehetne ez ellen tenni valamit?

Országos ügyintézés

De igen: keressen meg minket! Talán nagyképűség nélkül állíthatjuk, hogy sokéves tapasztalatunkkal és gyakorlatunkkal valóban el tudjuk intézni Önnek a gyorshitelt, hiszen tudjuk, hova forduljunk és mit csináljunk. Lássuk a részleteket!

A gyorshitel általunk kínált fajtája egy speciális, jelzáloghitel-szerű konstrukció, amelyben a megterhelt tárgy azonban nem egy ingatlan, hanem egy ingóság, mégpedig egy tetszőleges gépjármű. A hitel futamideje alatt az autót szabadon használhatja, egyetlen megkötés van: nem lehet eladni a megterhelt járművet.

A gyors hitel nagy szabadságot enged, mivel a fedezetként megjelölt jármű lehet személyautó vagy teherautó, és még a 12 évvel ezelőtt forgalomba helyezett autókra is felvehető a kölcsön! Mindössze arra kell ügyelni, hogy a gyorshitel futamidejét úgy válassza meg, hogy az autó a lejáratkor nem lehet 15 évesnél idősebb. A kölcsön egyébként egy és nyolc év közti futamidővel igényelhető (magánszemélyek: 1-84 hó, céges ügyfelek: 1-96 hó).

A hitel forintban vagy devizában is felvehető, Ön választ, hogy forintban vagy euróban kívánja kiszámoltatni a havi részleteket. Mivel a forint felfelé ívelő pályára állt, igen valószínű, hogy a deviza alapú hitelek havi részletei folyamatosan csökkenni fognak!

Az autófedezetes gyorshitel összege az autó értékétől függ, de a legkisebb igényelhető summa 300 000 forint, míg a legnagyobb 60 000 000. Mivel a hitel fedezetéül az Ön autója vagy teherautója szolgál, értelemszerűen a jármű értékétől függ, hogy mennyi pénzhez juthat hozzá. A bankok általában a jármű nyilvános és egész Európában egységes EuroTax-értékének 80%-át folyósítják. Ha a kocsi nem található meg az EuroTax-katalógusban, akkor sincs baj: a bank egyedi értékbecslést készít, és azután utalja ki a megfelelően kiszámolt hitelösszeget. A gyorshitel felvétele ennél már nem is lehetne egyszerűbb: csupán az Ön papírjai, az autó papírjai szükségesek a teljes ügyintézéshez. Jövedelmét igazolnia kell.

Számoltasson a fenti kalkulátorral és igényeljen - ingyen! Az ügyintézés meglepően gyors, akár 5 munkanapon belül hozzájuthat a pénzhez.