Új autó hitel

Igényelt hitelösszeg: forint
Évjárat: év /
Futamidő:
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy az autóhitel kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

Új autót szeretne vásárolni? A jelen gazdasági helyzetben az új autó megvásárlása szinte luxusnak számít, különösen, ha nincs egy jó pénzintézet, ahol segítenek önnek az új autó vásárlás megfinanszírozásában.

Ne feledje, nálunk nem kell szerződéskötési díjat fizetnie, amivel azonnal megspórolhat akár 50-100.000 forintot!

Az új autó hitelek és az új autók piaca pang, immár évek óta, és bizony a kereskedők a 2008-as válság után többször kijelentették, hogy ennél lejjebb már nem lehet esni. Aztán kiderült, hogy az új autó eladások és új autó hitelek összege folyamatosan süllyedhet az addig elképzelhetetlen szintek alá is. Mi éppen azért vagyunk, hogy ez ne így legyen. Az autóhitelek kihelyezésének összegét többféle módon is lehet növelni: egyik út, hogy a lakosságnak több pénze lesz, és ezért lecserélik használt vagy akár már használhatatlan autóikat az emberek, de erre, valljuk meg, a válság közepette vagy utórengéseit érzékelve aligha van lehetőség.

A másik mód, hogy nem az embereknek lesz egyre több pénzük, hanem a bankok kezdenek el egyre jobb feltételekkel hiteleket folyósítani. Ez nem ismeretlen dolog, hiszen az újautó hitelek piacán mindig is nagy volt a verseny. Ez józan ésszel is belátható: mint a gazdaság minden területén, a hitelek területén sem áll meg a verseny egy pillanatra sem, csak esetleg a legtöbben ezt nem érzékeljük, mert pl. egy lakáshitel felvétele után az elkövetkező 30-40 évben már nem nézegetjük a hiteleket, és ezért ki sem derül számunkra, hogy hogyan változott meg a piac.

Országos ügyintézés

Az autóhitelek esetén hasonló a helyzet, különösen igaz ez az újautó hitelekre. Sajnos csak kevesen engedhetik meg maguknak hazánkban, hogy olyan tempóban cserélgessék autóikat, mint nyugati szomszédaink vagy a távolabbi országok polgárai. Pedig természetesen az lenne a legjobb, ha mi is három-öt évente vehetnénk új autót magunknak, hiszen ennyi időnként jelentős fejlesztések kerülnek a kocsikba. Nem is beszélve olyan, kevésbé lényeges, dolgokról, mint a formavilág, amely szintén megváltozik, de ez kevésbé szorongató szükség, mint az, hogy az autók öt év alatt sokkal biztonságosabbak, megbízhatóbbak és kényelmesebbek lesznek. Ráadásul az új autó hitelével most már olyan autókhoz juthat hozzá, amelyek euro 5-ös motorral mennek, sokkal kisebb a fogyasztásuk, mint öt évvel ezelőtt, esetleg árammal mennek, nem gázolajjal vagy benzinnel és így tovább.

Az új autó hitelek hiányában sem kellene tehát luxuskiadásnak számítani az autóvásárlásnak, mivel sok ezer kilométert teszünk meg évente egy autóban, amelyre akár 130 km/h sebességnél is rábízzuk az életünket, márpedig nem mindegy, hogy egy ötéves technológiában ülünk, vagy a legújabb autót tudtuk megvenni magunknak új autó hitelből vagy a nélkül.

Lássuk végül, hogy milyen új autó hitelfeltételeket kínálunk:

Az új autó hitel futamideje maximum 7 év (84 hónap) magánszemélyeknek, illetve cégeknek csak lízinggel állunk rendelkezésre, esetükben a maximális lízingelési futamidő 8 év lehet, vagyis 96 hónap.

Új autó vételénél nem beszélünk minimum vételárról, vagyis akár a legolcsóbb új autó vásárlását is megfinanszírozhatjuk önnek. Az önerő forint alapnál 25%, euró alapnál 40%.

Cascót nem kell kötnie, ha vállalja a kockázatot, hogy új autó hitelét akkor is fizeti, ha esetleg a kocsit totálkárosra töri, akkor nem kell biztosítást kötnie. Természetesen a kötelező megkötése alól nem lehet kibújni, ez csak a cascóra vonatkozik.

Végül egy nagyon fontos engedmény: új autó hitel felvételéhez nem kell jelzálogtárgyat felmutatnia, mivel maga az autó lesz a hitel visszafizetésének záloga. Nem kell beterheltetnie ingatlanját, legyen szó házról vagy földről, kertről, műhelyről, mivel a megvásárolt autó természetesen elég nagy értéket képvisel ahhoz, hogy a hitelező pénzintézet elfogadja azt zálogként, és ha az adós helyzete katasztrofálisra fordul, akkor az elárverezése révén hozzájusson a folyósított új autó hitelhez.

Az új autó hitel kalkulátor munkatársaink révén segít önnek kiszámolni, hogy mennyi lesz a havi törlesztés. Adja meg a kért néhány adatot, egyeztessen szóban is a pontos részletekről az ügyintézőkkel, akik ellenőrzik, hogy valóban felveheti az új autó hitelt, ha önnek esetleg elkerülte valamilyen feltétel a figyelmét. Ezután már csak a szalonnal kell tárgyalnia, és nemsokára élvezheti az új autó nyújtotta kényelmet, biztonságot.