Kishaszongépjármű hitel

Igényelt hitelösszeg: forint
Évjárat: év /
Futamidő:
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy a teherautó hitel kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

A jelen gazdasági helyzetben bizony nem sokan vannak, akik készpénzből ki tudják (vagy a jövőtől való félelmükben ki akarják) fizetni egy összegben az általuk megvenni kívánt kishaszonjármű vételárát.

Ne feledje, nálunk nem kell szerződéskötési díjat fizetnie, amivel azonnal megspórolhat akár 50-100.000 forintot!

Senki sem tudhatja, mit hoz a holnap, és nem lesz-e szükség azokra a milliókra, amelyeket egyben kiadott a cég kishaszonjármű vásárlására. Mi olyan megoldást kínálunk önnek, ahol nem kell kompromisszumokat kötnie, pontosabban éppen ez a kishaszonjármű hitel lesz a kompromisszum. Ha nem akarja kishaszonjármű vásárlásával olyan helyzetbe manőverezni magát, ahonnét esetleg nincs visszaút, akkor azt javasoljuk, nézze meg kishaszonjármű hitelünket, valamint használja a kishaszonjármű hitel kalkulátort, és tájékozódjon.

Ne felejtkezzünk meg arról, hogy egy cégnek, kisebb vállalkozásnak akkor is újítani kell az autóparkján, ha éppenséggel nem áll úgy anyagilag, hogy ezt megtehetné. Mivel ilyen esetkeben is szükséges a régi, rossz állapotban levő munkaeszközök cseréje, mérlegelni kell, hogy van-e annyi pénzük, hogy nem szorulnak kishaszonjármű hitelre, hanem ki tudják fizetni egy összegben a vásárlás összegét, vagy inkább kishaszonjármű hitelhez folyamodnak, mivel egy esetleg rosszabb gazdasági helyzetben is lesz havonta annyi pénzük, amennyibe egy hitel vagy lízing havi terhei kerülnek.

Országos ügyintézés

Ez utóbbi tehát elővigyázatos hozzáállás, mely a jövőre is gondol, és a problémákkal is számol. Itt van tehát, amiről beszéltünk: kishaszonjármű hiteleinkkel nem kell kompromisszumokat kötnie. Mi olyan kishaszonjármű hitelhez juttatjuk hozzá, amelynek csekély anyagi terheit havi szinten könnyedén ki tudja gazdálkodni a jövőben is (természetesen csőd ellen nincs gyógyszer).

Kishaszonjármű hiteleinket kínáljuk magánszemélyeknek és cégeknek is, mégpedig egymástól egészen elütő feltételekkel, vagyis utóbbiak megérik, hogy alaposabban végignézzük őket:

Magánszemély hitelt is felvehet és lízinget is választhat. Cég csak lízingelhet, ez a legnagyobb különbség. A következők új és használt gépjárművek esetében is irányadók:

  • Választható deviza vagy forint alapú, hitel és lízing konstrukciókkal.
  • Egyszerűsített hitelbírálattal, forint alapú hitel esetén magánszemélyeknek 25%-os önerőtől, euró alapon 40%-tól, míg lízing esetén akár cégeknek, akár magánszemélyeknek 20%, illetve 35%-os önerővel.
  • Magánszemély legfeljebb 7 évre vehet fel hitelt vagy köthet lízingszerződést, míg cégeknek 8 év áll rendelkezősükre, hogy a lízingszerződésben foglalt összeget kifizessék.
  • Egyedi bírálattal, a gépkocsi EUROTAX katalógus értékének akár 90%-a is finanszírozható.
  • Az autó 0-12 éves koráig finanszírozható.
  • A hitel vagy lízing maximális futamideje az autó 12 éves koráig terjedhet.
  • Casco biztosítás nélkül is.
  • A legkisebb igénybe vehető finanszírozott összeg: 400.000,-Ft
  • A legalacsonyabb finanszírozásba vonható vételár: 700.000,-Ft