Krémes cukorbetegeknek. Diabetikus franciakrémes | Nosalty

Sana lábápoló krém cukorbetegeknek - 100 ml

krémes cukorbetegeknek

Recept és fotó: Vrábel Kriszta, a Dolce Vita blog szerzője Színes kedvenc: túrós-áfonyás crumble A minap a zöldségesnél járva krémes cukorbetegeknek szép áfonyaszemeket láttunk és rögtön bevillant a túrós-áfonyás crumble receptje.

Mivel nem túl édes, még a legnagyobb kánikulában is jól esik belőle falatozni — tapasztaltuk. Csokimousse torta, amit Gombóc Artúr is megirigyelne Nem tudtok ellenállni a csokitortának?

krémes cukorbetegeknek

Érthető, mi is ritkán mondunk rá nemet, hiszen ha minőségi csokiból készül és nem émelyítő — akárcsak a szóban forgó csokimousse torta — ez a desszert maga lehet a megtestesült a mennyország.

Ha felcsigáztunk benneteket, itt találjátok az elkészítési mód leírását. Kókuszos, barackos túrógolyó, amit még sütni sem kell Nem hátrány a nyári melegben, ha nem kell órákig állni a sütő mellett, várva, hogy a sütemény elkészüljön.

krémes cukorbetegeknek

Ilyenkor jól jönnek a túrógolyóhoz hasonló receptek, amik nem csupán gyorsan, sütés nélkül megvannak, de még finomak is. Ide kattintva megnézhetitek a túrógolyó receptjét.

Túrós-narancsos zabpehelypalacsinta, régi kedvenc új köntösben Nincs értelme lemondani a palacsintáról a cukorbetegség miatt, ugyanis rengeteg olyan alternatívája létezik, amit inzulinbajjal is lehet fogyasztani.

krémes cukorbetegeknek

Többek között a szóban forgó receptet is, aminek fotójától már első ránézésre megéhezünk. A palacsinta receptjét itt találjátok.

krémes cukorbetegeknek

Összeállította: D. Az adatkezelés részletei.

Érdekestémák