Autóhitel ügyintézés 4 egyszerű lépésben


Intézze nálunk gépjármű hitelét: személyautó, motorkerékpár, kishaszongépjármű finanszírozás egy helyen. Az autóhitel ügyintézés gyors és egyszerű. Lássuk részleteiben!

1. lépés

Ön kitölti a weboldalunkon található adatlapot, avagy felkeres bennünket telefonszámaink valamelyikén.

Autóhitel kalkulátor »
Motorhitel kalkulátor »
Kishaszongépjármű kalkulátor »
Gyorshitel készpénzben meglévő autóra »

2. lépés

Kollégáink jellemzően 1-2 órán belül a megadott telefonszámon (8 és 20 óra között), ennek híján emailben felveszik Önnel kapcsolatot. A beszélgetés során tisztázzuk, hogy milyen gépjármű hitel terméket szeretne igényelni, milyen lehetőségei vannak, milyen dokumentumok szükségesek a sikeres hitelbírálathoz. Faxon vagy elektronikus levélhez csatolva elegendő jövedelmének igazolását eljuttatnia hozzánk, a többi szükséges kérdéshez nem kell beszereznie/elküldenie semmilyen dokumentumot ahhoz, hogy elbíráltassuk hiteligényét.

3. lépés

Sikeres adósminősítés után megrendeljük a finanszírozásba vont gépjármű független állapotfelmérését. Emiatt sem kell kimozdulnia otthonról. Ha saját autója van, házhoz/munkahelyre megy kollégánk a felmérés miatt, mely általában maximum 10 percet vesz igénybe, s ez is, mint a hitelbírálat, díjtalan az Ön számára. A gépjárművet vásárolna, akkor pedig az eladóhoz megy el az állapotfelmérő kolléga, mindig a helyszínhez legközelebb eső településről, tehát az ügyintézés gyors, nem kell napokat várnia.

4. lépés

Amint látja a gépjármű-állapotfelmérés eredményét a finanszírozó bank, s mindent rendben talált, kinyomtatjuk a szerződést, s az előre egyeztetett helyszínre visszük, az Ön számára szintén díjtalanul. Igény esetén megkötjük szükséges biztosításokat gépjárművéhez, az okmányirodai ügyintézést pedig díjtalanul elvégezzük Ön helyett, egy munkanapon belül. Az autóhitel szerződéskötés alkalmával Ön azonnal átveheti a gépjárművet. Amennyiben visszhitelt igényelt, avagy korábbi hitelét váltjuk ki egy kedvezőbb konstrukcióra, az okmányirodai ügyintézést követően juthat pénzéhez.

Otthonából kimozdulnia az ügyintézés során tehát egy alkalommal szükséges, de abban az esetben is maximum csak az eladóhoz kell elfáradnia. Minden más esetben elektronikus úton intézheti általunk ügyeit, a személyes találkozáshoz mobil üzletkötő kollégánk díjtalanul felkeresi Önt.

Vissza a hírekhez »
Vissza az Autóhitel Portál főoldalára »